середа, 28 листопада 2018 р.

Згадаємо 10 клас.

10 листопада 2017 року. Ми - рік тому, як і завжди - веселі, красиві, креативні. Готуємось до виступу. Сьогодні - посвята учнів 9 класу в старшокласники. Згадаємо, як це відбувалось...

Допис зі сайту школи:
10 листопада відбулося свято посвяти дев'ятикласників у старшокласники, яке підготували і провели учні 10 класу (класний керівник Ткаченко С.О.). На свято у мультимедійному кабінеті школи зібралися учні 9, 10, 11 класів, учителі.
 Весело та винахідливо учнів 9 класу та їх класного керівника Кривченко Л.М. привітали та "змусили" пройти різні випробування ведучі Сільченко Тетяна та Шевченко Андрій, наряд "поліції"(Руденко Т. та Путята М.), "гості з Ізраїлю" (Путята М. та Ігнатович Л.).



 Учні 9 класу проявили свою креативність та винахідливість, довівши, що вони є гідними звання старшокласника.
 Всі учні 10 класу представили ряд гумористичних шкільних сценок. А "геніальний учений" (Ковальчук О.) прочитав лекцію на тему "Хто такий старшокласник", що супроводжувалася мультимедійною презентацією. Крім того, він представив свій "винахід" - спеціальний прилад, яким і було "протесторвано" новачків.

 Кожен дев'ятикласник отримав посвідчення старшокласника, підписане директором школи Шакалідою Т.В. та квіти, власноруч виготовлені ученицями 10 класу Шуляк М. та Сільченко Т.
 Раді вітати новоприбулих у сім'ї старшокласників та дякуємо учням 10 класу за цікаве свято.

А ці фото зроблені того ж дня, зранку:








Немає коментарів:

Дописати коментар

З днем Святого Миколая!

19 грудня   Година сп і лкування День святого Миколая Цьому святу налічується вж...